Dobavni rok in dostava

Ob naročilu izdelka na zalogi in če je naročilo izvedeno na delovni dan do 14. ure, pošiljko odpošljemo v 24 urah (oz. na prvi delovni dan). Ob naročilu izdelka po naročilu ali če izdelka ni na zalogi, pošiljko odpošljemo najkasneje v roku 30 delovnih dni.

Pakete dostavlja naš pogodbeni partner  GLS  d.o.o.. Pošiljka v 90% primerov prispe že naslednji delovni dan po odpošiljanju, uradni rok dostave, za katerega je naš pogodbeni partner zavezan, pa je 3 dni za Slovenijo in do 7 dni za Hrvaško in Avstrijo. Po odpremi pošiljke boste na vaš e-poštni naslov prejeli obvestilo, da je bil paket poslan. Če vas ob dostavi ne bo doma, vam bo dostavnik pustil obvestilo in vam peti delovni dan ponovno dostavil paket. Paket prevzamete lahko tudi v najbližjem paketomatu ali na najbližji paketni bencinski črpalki, le za Slovenijo. Na bencinskih črpalkah se paket stranki zaračuna 0,45€ za pakete brez odkupnine in 1,45€ za pakete z odkupnino, le za Slovenijo.

Brezplačna poštnina se prizna, če je skupna vrednost izdelkov 40 € (z DDV) ali več za Slovenijo.

Brezplačna poštnina se prizna, če je skupna vrednost izdelkov 60 € (z DDV) ali več za Hrvaško.

Brezplačna poštnina se prizna, če je skupna vrednost izdelkov 100 € (z DDV) ali več za Avstrijo.

Stroški dostave

Stroški dostave so enotni za celo Slovenijo in se razlikujejo glede na vrednost naročila. Za naročila do 40 € znaša strošek dostave in pakiranja 4,50 € (z DDV). Za naročila nad 40 € je dostava brezplačna. Pri gotovinskem plačilu je cena poštnine malce dražja in znaša 6,00€. Ob prevzemu paketa vam dostavna služba GLS NE BO zaračunal provizije za plačilo. Na bencinskih črpalkah se paket stranki zaračuna 0,45€ za pakete brez odkupnine in 1,45€ za pakete z odkupnino.

Stroški dostave so enotni za celo Hrvaško in se razlikujejo glede na vrednost naročila. Za naročila do 60 € znaša strošek dostave in pakiranja 9 € (z DDV). Za naročila nad 60 € je dostava brezplačna. 

 

Stroški dostave so enotni za celo Avstrijo in se razlikujejo glede na vrednost naročila. Za naročila do 100 € znaša strošek dostave in pakiranja 10,00 € (z DDV). Za naročila nad 100 € je dostava brezplačna. 

POLITIKA VRAČIL

Kupec (velja samo za fizične osebe, ki pridobijo artikel za namene izven svoje pridobitvene dejavnosti) ima pravico, da v 14 dneh od prejema izdelkov prodajalcu sporoči, da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo treba zato navesti razlog za svojo odločitev. Rok se začne šteti en dan po datumu prevzema artiklov.

 

V primeru odstopa od pogodbe kupec pisno obvesti ponudnika na e-naslov: info@dekoidea.si., kjer je ponudnik na voljo za dogovarjanje o poteku vračila in ugotavljanje nepoškodovanosti izdelka. Po dogovoru o vračilu uporabnik vrne izdelek na naslov: Tomen d.o.o, Čepovan 104, 5253 Čepovan. Vrne se lahko samo nepoškodovane izdelke, v nespremenjeni količini in v originalni embalaži. V primeru vračila izdelkov uporabnik nosi stroške pošiljanja, pošiljk z odkupnino ne sprejemamo. Izdelek mora biti vrnjen najkasneje 21 dni od pisnega obvestila o odstopu od pogodbe. Vračilo plačil mora podjetje opraviti v najkrajšem možnem času oz. najkasneje v 8 dneh od prejema vrnjenega izdelka. Plačilo je vrnjeno izključno z nakazilom na transakcijski račun. Vračilo plačila v gotovini ni mogoče. V kolikor je bil pri naročilu koriščen popust ali promocijska koda, se na TRR uporabnika vrne le vplačani znesek. Promocijska koda se upošteva kot plačilno sredstvo in se uporabniku vrne kot še ne koriščena promocijska koda (v kolikor je promocija še veljavna).